Kurssitoiminta

AVOTULIRUOKAKURSSI

Tervetuloa Outdoor Bitesin avotuliruokakurssille, jossa ruoka, tuli ja luonnon rauha kohtaavat. Kurssilla opit valmistamaan maukkaita, tuoksuvia ja näyttäviä annoksia avotulella – rauhassa, ulkona, yhdessä.

Kurssilla opit muun muassa:

Tulenteko ja turvallinen tulenkäsittely

Valurautapannujen käyttö & hiilloksen lämpötilan hallinta

Paistotekniikoita avotulella ja hiilloksella

Raaka-aineiden valinta ja makujen rakentaminen

Leivontaa tulen äärellä (kuten nokipannuleipä / flatbread)

Valmistamme yhdessä 3–5 ruokalajin avotulimenuun, jonka nautimme nuotion äärellä hyvästä seurasta nauttien.

Kurssi on sinulle, joka rakastat hyvää ruokaa, luonnossa olemista ja uuden oppimista. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita – into riittää.

Saat käytännön taidot retkille, mökille ja takapihalle

Opi hallitsemaan lämpöä ilman termostaattia – tulen tunteella

Koet rauhallisen, elämyksellisen ruokailuhetken luonnon keskellä

Grillauskurssi – makua, savua ja yhdessä tekemisen iloa!

Tule mukaan rennolle grillauskurssille, jossa opit mestarilliset vinkit mehevien lihojen, täydellisten kasvisten ja yllättävien lisukkeiden valmistukseen. Kurssilla yhdistyvät hyvä ruoka, savun tuoksu ja lämmin tunnelma – juuri niin kuin grillaamisen kuuluukin olla.

Tulen  jakaamaan parhaat niksini raaka-aineiden valintaan, marinointiin ja grillauksen eri tekniikoihin. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin grillimestareille – tärkeintä on into ja hyvä fiilis!

Kurssilla opit mm.:

Kuinka hallita lämpö ja savun aromi

Kuinka grillaat lihaa, kalaa ja kasviksia täydellisesti

Mitkä lisukkeet ja kastikkeet tekevät annoksesta unohtumattoman

Lähde mukaan – opi, naura ja nauti hyvästä ruoasta ulkoilmassa!

Varaa paikkasi nyt ja sytytä kipinä grillaamiseen!

Kastikekurssi – makujen salaisuudet lautasella!

Tule mukaan kurssille, jossa pienet yksityiskohdat tekevät suuren eron! Kastikkeet ovat ruoan sielu – ne sitovat maut yhteen ja nostavat jokaisen annoksen uudelle tasolle.

Opastan sinut makumaailmojen ytimeen. Kurssilla valmistetaan klassisia ja moderneja kastikkeita, kylmiä ja lämpimiä versioita, ja opit miten ne syntyvät helposti myös kotikeittiössä.

Kurssilla opit mm.:

Kuinka teet täydellisen emulsion, joka ei juokse

Kuinka tasapainotat happamuuden, makeuden ja suolan

Miten yhdistät kastikkeet eri ruokiin kuin ammattilainen

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat syventää ruoanlaittotaitojaan ja löytää uusia makuja.

Varaa paikkasi – ja opi tekemään kastikkeita, jotka hurmaavat!

Ranskalaiset herkut Provencen alueelta – tule nauttimaan Etelä-Ranskan makujen matkasta!

Anna itsesi kulkeutua Provencen laventelintuoksuisiin laaksoihin ja aurinkoisille tori-aukeille, missä tuoreet yrtit, oliiviöljy ja perinteiset ranskalaiset maut ovat arjen ydin. Tällä kurssilla opit valmistamaan alueen rakastetuimpia klassikoita – yksinkertaisia mutta uskomattoman aromikkaita ruokalajeja, jotka hurmaavat niin arjessa kuin juhlassa.

Johdatan sinut Provencen keittiön saloihin vuosien ammattitaidolla ja rennolla otteella. Kurssin aikana kokkaamme aitoja herkkuja bouillingabaisesta ratatouilleen, yrttikanoista aromaattisiin kastikkeisiin – ja tietenkin päätämme illan pienellä makealla ranskalaisella twistillä.

Tervetuloa matkalle, jossa ruoka, tarinat ja tunnelma sulautuvat yhteen. Varaa paikkasi ja anna Provencen viedä mukanaan!

Opi kokkaamaan kuin ravintolassa – kurssi nuorille, jotka haluavat nostaa taitonsa next levelille!


Haluatko oppia tekemään ruokaa, joka näyttää ja maistuu siltä kuin se olisi suoraan huippuravintolan keittiöstä? Tällä kurssilla opit juuri sen – hauskasti, rennosti ja turvallisesti!

Haluan näyttää, miten ammattilaiset työskentelevät: miten raaka-aineet käsitellään, mitä "mise en place" tarkoittaa, miten maut rakennetaan ja miten lautaselle syntyy näyttävä annos. Kurssilla pääset itse tekemään kaikki vaiheet alusta loppuun, kokkaat yhdessä muiden nuorten kanssa ja opit tekniikoita, joita voit käyttää kotona joka päivä.

Tämä kurssi sopii sinulle, jos rakastat kokkaamista, haluat kehittyä tai unelmoit ehkä jopa omasta ravintola-alan urasta. Luvassa on onnistumisia, uusia taitoja ja fiilis, joka syntyy vain, kun keittiössä tehdään yhdessä hyvää ruokaa.

Tule mukaan – nyt on aika kokata kuin ammattilainen!